Intrusiedetectie

Diefstal of beschadiging kunnen zowel particulieren als bedrijven ernstige schade berokkenen. Intrusiedetectie is een van de beste oplossingen om dat tegen te gaan.

Het sterproduct van PARADOX voor deze toepassing: PARADOX EVO


In het gamma PARADOX biedt het alarmsysteem PARADOX EVO het hoogste beveiligingsniveau voor woningen, handelszaken, banken en elke site waar een maximale veiligheid essentieel is. Het is gemakkelijk te gebruiken: het is moduleerbaar en uitbreidbaar tot 192 zones (of detectiepunten). PARADOX EVO beveiligt tot 8 verschillende sectoren van eenzelfde site of eigendom. Voorbeelden: U kunt ‘s nachts alleen de beveiliging van de benedenverdieping inschakelen, zodat u zich boven vrijuit kunt bewegen. In uw bedrijf kan het magazijn doorlopend worden beveiligd terwijl het systeem in de kantoren uitgeschakeld is. Deze systemen zijn voorzien van een stemmodule voor de verbinding, via een telefoonlijn, met de bewakingscentrale en met de eigenaar. Als er geen telefoonlijn is, of als alternatief, kan een gsm-, GPRS- of IP-zender de communicatie verzorgen. PARADOX EVO is niet alleen maar een alarmcentrale. Het systeem heeft nog veel meer mogelijkheden, zoals functies voor branddetectie, toegangscontrole, domotica enz.

Gecertificeerd door INCERT en het Ministerie van Binnenlandse Zaken (IBZ)

VISION SYSTEMS is als installateur erkend door INCERT (B-1751) en door het Belgische Ministerie van Binnenlandse Zaken (0841.142.428). Ons bedrijf gebruikt trouwens uitsluitend eveneens door INCERT gecertificeerde producten. Volg deze link om meer te weten over de INCERT-certificering en de garanties die ze u geeft.

    Vraag uw offerte aan

    Door dit formulier in te dienen, ga ik akkoord met het privacybeleid.

    010/40.20.08
    | © 2022 VISION SYSTEMS SA/NV | Politique de confidentialité - Vertrouwelijkheidsbeleid | Powered by SF Concept